ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Οι λαμαρίνες έφυγαν, τα κλειστά καταστήματα παραμένουν

[366821] EΠIΣKEΨH THΣ ΠOΛITIKHΣ HΓEΣIAΣ TOY YΠOYPΓEIOY YΠOΔOMΩN KAI METAΦOPΩN ΣTO ΣTAΘMO BENIZEΛOY ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ/EUROKINISSI)

Μετά από 17 χρόνια, οι λαμαρίνες του μετρό, φεύγουν από τις οδούς Βενιζέλου και Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη. Αυτή, είναι η εικόνα που αφήνουν πίσω τους. Τα κλειστά καταστήματα στη γύρω περιοχή, όμως είναι δεκάδες.

Οι πολίτες αισιοδοξούν, ότι μετά την απομάκρυνση των λαμαρινών, η περιοχή θα αρχίσει να αναβαθμίζεται.

O σταθμός Βενιζέλου ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2007, ενώ το 2012 εντοπίστηκαν οι αρχαιότητες. Σε 10 μήνες από σήμερα οι πολίτες αναμένεται να κυκλοφορούν στην πόλη με το μετρό Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν οι δρόμοι στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου, απομακρύνθηκαν οι λαμαρίνες-Σταϊκούρας: «Τον Νοέμβριο του 2024 θα λειτουργήσει το μετρό»

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *