Θεσσαλονίκη: Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με ελληνικό πρωινό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Παραδοσιακές πίτες, αφράτα ψωμιά και γλυκά, γέμισε η αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου «Μακεδονία». Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στήθηκε ένας ξεχωριστός χώρος με γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας.
Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μία από τις 60 πόλεις, που έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της UNESCO, γεγονός που θέλουν αν αξιοποιήσουν περαιτέρω δήμος και φορείς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί το στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη του τουρισμού της πόλης.
Το πρωινό γεύσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έκλεψε τις εντυπώσεις, με τους επιβάτες, που ετοιμάζονταν για αναχώρηση να απολαμβάνουν παραδοσιακές γεύσεις της Θεσσαλονίκης.
Η προώθηση της γαστρονομίας της πόλης αποτελεί ένα στοίχημα, που φαίνεται να κερδίζεται.
Ρεπορτάζ: Έλενα Αποστολίδου
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη