ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Σαββατιάτικη απόδραση στη Χαλκιδική ή στην πλαζ Αρετσούς

Η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι αυξημένη, εξαιτίας του πρώτου κύματος αδειούχων και οι οδηγοί που κινούνται προς Χαλκιδική και Πιερία πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουλίου τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές στην έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Χαλκιδική. Πολλοί πήγαιναν για μπάνιο αυθημερόν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Μια εναλλακτική λύση για τους λουόμενους που δεν θέλουν να μετακινηθούν είναι η πλαζ της Αρετσούς στην Καλαμαριά. Μια παραλία γνωστή στους παλαιότερους, που φιλοδοξεί να γίνει γνωστή και στους νεότερους, με την ονομασία Golden Bay. Στην πλαζ Αρετσούς απολαμβάνουν καθημερινά το μπάνιο τους περίπου 300 λουόμενοι.

Προ ημερών ανέλαβε καθήκοντα και μία ναυαγοσώστρια, η έγκαιρη επέμβαση της οποίας αποδείχτηκε σωτήρια για έναν 72χρονο ο οποίος υπέστη ανακοπή μέσα στη θάλασσα.

 

Ρεπορτάζ: Σταύρος Πανούσης

Επιμέλεια: Φρόσω Βαρβάρα

 

 

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣοφία Χριστοφορίδου

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *