Θεσσαλονίκη: Σεφ μαγειρεύουν… αλλιώς τον πατσά

Ως παγκόσμια ημέρα πατσά έχει καθιερωθεί η σημερινή και στη Θεσσαλονίκη η μέρα αυτή τιμάται δεόντως.
Στο πλαίσιο της ημέρας λανσάρονται… νέες συνταγές όπως πατσάς σάντουιτς, πατσάς σε σουβλάκι και πατσάς με χούμους.
Ο πατσάς ήρθε στη Θεσσαλονίκη με τους πρόσφυγες μετά τη Μικρασιατική καταστροφή και το 1930 καταγράφηκαν οι πρώτες εγγραφές στο επιμελητήριο.
Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0