ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη | Στην ανακρίτρια οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ για την άγρια συμπλοκή στη Βούλγαρη

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν πριν από λίγο οι τρεις συλληφθέντες, οπαδοί του ΠΑΟΚ, από τους συνολικά 15 για τη συμπλοκή χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και του Άρη το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Βούλγαρη.

Οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν για όλα όσα φέρεται να διέπραξαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στη Βούλγαρη.

Σε βάρος των τριών οπαδών του ΠΑΟΚ έχει ασκηθεί δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για συμπλοκή, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Οι διώξεις αυτές βαραίνουν και τους εννέα οπαδούς του Άρη, ενώ η Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου.

Από τους 15 συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Βούλγαρη, οι δύο -ηλικίας 22 και 24 ετών- νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” και ο ένας είναι ανήλικος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Οι εννέα συλληφθέντες, οπαδοί του Άρη, αναμένεται να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: rgestival.gr

Το άρθρο Θεσσαλονίκη | Στην ανακρίτρια οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ για την άγρια συμπλοκή στη Βούλγαρη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Άλκης Φιτσόπουλος

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *