Τι πραγματικά οδήγησε στην αύξηση της τιμής σε γαύρο και σαρδέλα

Η ραγδαία αύξηση στις τιμές γαύρου και σαρδέλας δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο αλλά αποτέλεσμα χρόνων πίεσης στα θαλάσσια αποθέματα, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος των γρι-γρι Καβάλας, Γιάννης Μάνιος.
Μετάβαση στην Πηγή ENANEWS
Author: Τόλης Ατζεμιδάκης
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0