Το ελαιόλαδο αποτελεί ασπίδα (και) για την πρόληψη του καρκίνου
η κατανάλωση ελαιόλαδου στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής μπορεί να μάς προφυλάξει από διάφορες μορφές καρκίνου. Η έρευνα φέρει ελληνική σφραγίδα και για τα αποτελέσματά της, μιλά η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Παθολόγος, Καθηγήτρια Θεραπευτικής, Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στην Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Μετάβαση στην ΠηγήΜετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author:
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0