ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το λάθος που κάνουμε και η ντομάτα χάνει την αντικαρκινική της δράση

ντομάταΚάποιες από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ντομάτας, και συγκεκριμένα το λυκοπένιο, ενδεχομένως να εξαφανίζονται όταν η κατανάλωσή της συνδυάζεται με άλλα, πλούσια σε σίδηρο τρόφιμα, υποστηρίζει μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Πολιτείας του Ohio που δημοσιεύθηκε στο Molecular Nutrition & Food Research. Οι ερευνητές ανέλυσαν το αίμα και το γαστρικό υγρό μιας μικρής ομάδας φοιτητών, […]


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Λία Τ.

You may also like

Comments are closed.