To πρόσθετο των ενεργειακών ποτών που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη λευχαιμίας

Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει φυσικά στο σώμα και βρίσκεται σε ενεργειακά ποτά, καθώς και σε τρόφιμα όπως το ψάρι και το κρέας. Ενώ έχει ορισμένα οφέλη για τον οργανισμό, μια νέα μελέτη σημειώνει ότι αποτελεί επίσης σημαντική πηγή κινδύνου για την εμφάνιση καρκίνων όπως η λευχαιμία. Πιο συγκεκριμένα η μελέτη, με επικεφαλής […]
The post To πρόσθετο των ενεργειακών ποτών που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη λευχαιμίας appeared first on Techmaniacs.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Χρήστος Ζλάτης