ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το βότανο που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με το Χάρβαρντ

ΑλτσχάιμερΤο γνωστό αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική φαίνεται πως δεν χαρίζει μόνο γεύση στα πιάτα, αλλά προσφέρει και σημαντικά οφέλη για την υγεία του εγκεφάλου, σύμφωνα με ειδικούς του Χάρβαρντ. Το βότανο με πολλαπλά οφέλη Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα που συναντάμε συχνά στην ελληνική κουζίνα, είτε σε ψητά […]


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Λία Τ.

You may also like

Comments are closed.