Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Μια διατροφική «βόμβα» στα σπλάχνα του οργανισμού μας

Η μεγαλύτερη επιστημονική μελέτη στον κόσμο προειδοποιεί ότι η κατανάλωση υπερεπεξεργασμέων τροφών αποτελεί σοβαρή απειλή όχι μόνο για όσους τα επιλέγουν, αλλά συνολικά για την παγκόσμια υγεία.
Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author: Δέδες Κωνσταντίνος
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0











