ΒΙΝΤΕΟ

Υπό τη σκιά των πλημμυρικών καταστροφών στη Θεσσαλία ολοκληρώνεται αύριο η ΔΕΘ-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συλλαλητήρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Screenshot_3

Με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η 87η Διεθνής έκθεση.

Η έκθεση ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή (17/09) με μικρότερο αριθμό επισκεπτών σε σχέση με άλλες χρονιές. Στη φετινή ΔΕΘ συμμετείχαν 1.500 εκθέτες και 18 διεθνείς συμμετοχές.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, ενώ για τις 18.00 έχουν προγραμματιστεί τέσσερις συγκεντρώσεις. Από τις 15.30 έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των κινητοποιήσεων.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, είχε το πρωί σύσκεψη, στη Θεσσαλονίκη, με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας.

Ρεπορτάζ: Όλγα Δαδίνη

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *