ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπόθεση υποκλοπών | Υπόμνημα του Ανδρουλάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου υπόμνημα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, μετά την ανάθεση της έρευνας σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Με το υπόμνημα ζητείται ενόψει όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η διασταύρωση της λίστας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την ΕΥΠ για να αποδειχθεί ποιοι από τους στόχους του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ. Να εξακριβωθεί δηλαδή αν υπήρξε και λειτούργησε κοινό κέντρο παρακολουθήσεων.

Σημειώνουμε ότι η έρευνα για τη σχέση Predator και ΕΥΠ είχε ζητηθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022 στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά, που είχε κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Πηγή: ΕΡΤ

Το άρθρο Υπόθεση υποκλοπών | Υπόμνημα του Ανδρουλάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Αλέξανδρος Μάρης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *