ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοιξε τις πύλες της η πανηπειρωτική έκθεση 2024

Screenshot_7

Περισσότεροι από 80 εκθέτες σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς συμμετέχουν στη φετινή πανηπειρωτική έκθεση που διεξάγεται από τις 18 έως τις 22 Μαΐου 2024 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Ο κ.Λάμπρος Μπασέκης, διοργανωτής της έκθεσης μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για όσα μπορεί να βρει ο επισκέπτης, σε μια διοργάνωση που διεξάγεται για 22η χρονιά.

«Η έκθεση πραγματοποιείται για 22 χρόνια συνεχόμενα, εδώ στην περιοχή των Ιωαννίνων και έχει αγαπηθεί από τον γιαννιώτικο πληθυσμό και όχι μόνο και αυτό το βλέπουμε, το καταλαβαίνουμε καθώς υπάρχουν συμμετοχές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Είναι μια γενική έκθεση. Κλείνονται πολλές συμφωνίες και θα κλειστούν και άλλες. Ο κόσμος βλέπει πράγματα όπως η τεχνολογία, για τα έπιπλα, υπάρχει επίσης ενδιαφέρον για την ενέργεια, τα φωτοβολταϊκά», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Μπασέκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ η έκθεση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμου Δωδώνης, Δήμου Ζίτσας και Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *