ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκβάρντιολ 2027 στην Λειψία (video)

 

“Κόκκινος ταύρος” για τα επόμενα 5 χρόνια θα παραμείνει ο 20χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός. Η Γερμανική ομάδα με αυτήν την κίνηση δίνει τέλος στα σενάρια αποχώρησης του παίκτη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Γιόσκο Γκβάρντιολ θα παραμείνει κάτοικος Λειψίας για τα επόμενα 5 χρόνια με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου  του ποδοσφαιριστή μέχρι το 2027.

Η κίνηση αυτή βάζει…φρένο στις “ορέξεις” της Τσέλσι για απόκτηση του Γκβάρντιολ, με τους Λονδρέζους να έχουν δει ήδη πρόταση ύψους 90 εκατομμύριων για τον 20χρονο να απορρίπτεται.

Υπενθυμίζουμε πως ο 20χρονος αμυντικός έγινε παίκτης της Λειψίας το περασμένο καλοκαίρι από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για 18,8 εκατομμύρια ευρώ . Πέρυσι στην πρώτη του χρονιά στην Γερμανία πραγματοποίησε 46 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *