ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

cc

Το Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται για 2η φορά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την κα Ιωάννα Μάκρη, το πρώτο Smile Bazaar, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και χάρισε εκατοντάδες χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα για αυτό και το Smile Bazaar επιστρέφει στην πόλη, με μεγάλες εκπτώσεις, προσφορές και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Έως και τις 8 Δεκεμβρίου,  Παρασκευή έως και Κυριακή και ώρες 10:00π.μ. – 21:00μ.μ., στη ΔΕΘ- Helexpo, στο περίπτερο απέναντι από τον Πύργο του ΟΤΕ, υπάρχει μία τεράστια συλλογή από  μοναδικά ρούχα επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών, υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα, είδη σπιτιού, χριστουγεννιάτικα είδη και δώρα για όλους. 

Όλες οι εταιρείες προσφέρουν δωρεάν τα είδη τους, προκειμένου να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού, ενώ το σύνολο των εσόδων του Smile Bazaar θα ενισχύσει τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, εδώ και τρεις δεκαετίες.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *