«Στο γύψο» η χώρα για έναν ιό… που σκοτώνει ελάχιστους
Ένα κλίμα τρομοκρατίας, τρέλας και παράνοιας ζούμε (ξανά) τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, καθώς εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα η κυβέρνηση έχει επιστρέψει στην κινδυνολογία και στην κρουσματολογία, όπως τη ζήσαμε κυρίως τον Μάρτιο του 2020.
Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, μαγαζιά μόνο για εμβολιασμένους, απειλές και πολλά ακόμα… Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει κηρύξει ανοιχτά «πόλεμο» στους ανεμβολίαστους και διχάζει την κοινωνία με τα μέτρα που παίρνει.
Ήδη οι ανεμβολίαστοι κατηγορούν τους εμβολιασμένους και οι εμβολιασμένοι τους μη εμβολιασμένους, «διαίρει και βασίλευε» που λέει και η ιστορική φράση.
Την ίδια ώρα οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι και δείχνουν πως παρά το κλίμα τρομοκρατίας οι νεκροί από Covid-19 το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι….