ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στη Θεσσαλονίκη στις 8 Μαΐου

Ο Roger Waters και ο Brian Eno, δύο μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, στηρίζουν τη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία της Θεσσαλονίκης στις 8 Μάη, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα προβληθεί στην πλατεία Αριστοτέλους βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός τους.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν πάνω από 60 καλλιτέχνες. Μάλιστα στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος και τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι καλλιτέχνες και τα και μουσικά σύνολα που θα συμμετάσχουν και θα φέρουν νέες τάσεις και ήχους. Όπως έγινε γνωστό όλοι οι μουσικοί και οι τεχνικοί συμμετέχουν εθελοντικά.

Επιπλέον, θα λάβουν μέρος εκπαιδευτικοί με τις τάξεις τους, μέσω θεατρικών και βίντεο. Την συναυλία θα ανοίξουν δέκα μουσικά σχήματα. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η Νέα Σκηνή, υπό τον Νίκο Χρηστίδη και έπειτα το δημοτικό θέαμα, ενώ θα υπάρξει και ένα μικρό στιγμιότυπο ηλεκτρικής ορχήστρας. Μετά από αυτά θα περάσουμε στον κύριο κορμό της συναυλίας, που θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Η συναυλία θα κλείσει με ένα πανηγύρι νέων προσώπων, νέων τάσεων και μουσικών ρευμάτων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων: Αετόπουλος Γιώργος, Ανδρεάτος Γεράσιμος, Αντωνοπούλου Ρίτα, Αργατειά, Φίλιππος Κεσαπίδης, Βεληβασάκη Γεωργία, Γκαϊφίλιας Θανάσης, Γραμμένος Σπύρος, Γυμνά καλώδια, Δερμιτάσογλου Ευγένιος, Δασκάλου Διογένης και MONIE, Δούτση Μαίρη, Ζάικος Ηλίας, Ζερβουδάκης Δημήτρης, Καζαντζής Γιώργος, Καλδάρας Κώστας, Καντινέλια, Καρακότας Ανδρέας, Καράλη Ηλέκτρα, Κουρκουδιάλου Ιωάννα, Λέκας Βασίλης, Λιτητάρη Μαργαρίτα, Λουδίας, Μαύρη Μαγιονέζα, Μελάς Ζαφείρης, Μήτσης Γιάννης, Μικτή χορωδία Θεσσαλονίκης (χορωδός: Μαίρη Κωνσταντινίδου), Μολλούδη Σταματία Σοπράνο Μουρατίδου Έλσα, Μουσικό σχήμα «Πριγκιπέσσα», Μπουσμαλή Ελένη, Μπακιρτσής Αργύρης, Μυστακίδης Δημήτρης, Νταγάκη Γεωργία, Νταλάρας Γιώργος, Παπαδόπουλος Μπάμπης, Παρίσης Κώστας, Πρατσινάκης Κώστας, Πυροβολάκης Μάνος, Ρίζος Απόστολος, Σεβήλογλου Μάκης, Σταυρίδης Θάνος, BALKAN Ταυ Λάθος, Τηλαβερίδης Κώστας, Τσαλιγοπούλου Ελένη, Τσιπίδης Πλάτων, Υπόγεια ρεύματα, Φλώρος Βασίλης, Χρηστίδης Νίκος, Ψύλλοι στα άχυρα, Baildisa 69, Cosa Mostra, De facto, Dilek Koc, Dynamid Ziad, Rajab Lostre Community, Magic de spell, Mi55t, Nasa Funk, Punks Romana, Seahorse, Twinsanity.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *