Οι ανατιμήσεις προιόντων προβληματίζουν την εστίαση

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι επαγγελματίες της εστίασης, καθώς η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις και ο αυτοπεριορισμός των πελατών τους, κινδυνεύουν να καταστρέψουν ό,τι είχε απομείνει στον κλάδο μετά την πανδημία. Όπως λένε, η κίνηση περιορίζεται στα Σαββατοκύριακα, καθώς οι αλλεπάλληλες αυξήσεις είναι απαγορευτικές για συχνές εξόδους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗ ΦΑΝΑΡΑ
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
                    ΚΑΛΟ
0
                    ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
                    ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
                    ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0 
 

 By
By 







