ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσφορά σχολικών ειδών σε μαθητές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Το κουδούνι θα χτυπήσει στις 11 Σεπτεμβρίου και για τους μαθητές θα αρχίσει η σχολική χρονιά, καλωσορίζοντας τους στο μαγικό ταξίδι της εκπαίδευσης. Δεν είναι όμως για όλα τα παιδιά το ίδιο χαρούμενη η αρχή της σχολικής χρονιάς, καθώς όπως τόνισε στην εκπομπή “Περίμετρος” του ΕΡΤΝews, ο Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του δήμου Λαρισαίων υπάρχουν περίπου 350 οικογένειες που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμα και τα βασικά σχολικά είδη στα παιδιά τους.

Αυτήν την έλλειψη οικονομικών πόρων για την αγορά σχολικών ειδών για πολλές οικογένειες έρχεται να καλύψει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας, καταγράφοντας τις ανάγκες τους και προσφέροντας τα απαραίτητα για να ξεκινήσει με χαμόγελα η σχολική χρονιά, όπως καινούρια τετράδια, μολύβια, μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, σχολικές τσάντες κ.α.

Για τον λόγο αυτό ο δήμος Λαρισαίων απευθύνεται στους ιδιώτες, τους καταστηματάρχες και τους δημότες που θέλουν να βοηθήσουν πρσφέροντας καινούρια, αχρησιμοποίητα σχολικά είδη, ενώ όπως τόνισε ο κ. Δαλαμπύρας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα γίνονται και φέτος μαθήματα σε παιδιά των οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΕύα Κουσιοπούλου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *