ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πόλος έλξης το παραμυθένιο πάρκο στην Παύλιανη

Screenshot_4

Η Παύλιανη είναι ένα ορεινό χωριό στο νομό Φθιώτιδας και βρίσκεται μέσα σε πυκνό ελατόδασος, περίπου σε υψόμετρο 1.040 μέτρων.

Όντας ένας ορεινός οικισμός προσφέρεται για εξορμήσεις στα γύρω βουνά, ενώ διαθέτει και ένα πάρκο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς κοντά στις πηγές του Ασωπού.

Η περιοχή, αλλά και το πάρκο που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες και παιδιά και βρίσκεται μέσα στη φύση.

«Είναι ένα θεματικό πάρκο, με μια παραποτάμια διαδρομή, όταν την περπατήσεις σου προκαλεί συναισθήματα χαράς και φεύγεις γεμάτος. Ήταν μια πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού πριν από 30 χρόνια. Όποιος έρθει γνωρίζει τη φύση.
Η διαδρομή όλη είναι 4,8 χλμ, μια εκπληκτική διαδρομή, και χρειάζεται περίπου τρεις ώρες περπάτημα», όπως είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή [Περίμετρο» της ΕΡΤ3 ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λαμιέων Γιάννης Κουτκιάς.

Από την πλευρά της η Άννα Ντόβα, εκπρόσωπος νεολαίας Παύλιανης ανέφερε:
«Είναι το χωριό μου, για τους επισκέπτες θυμίζει κάτι από το game of thrones. Σε κάθε γωνιά υπάρχει κάτι κρυμμένο, στιχάκια, ζωγραφιές, και τα τελευταία χρόνια έρχονται αρκετοί επισκέπτες και από το εξωτερικό».

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *