ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχεδόν 35.000.000 ψήφισαν την Μήλο ως το καλύτερο νησί

«Το καλύτερο νησί της Ευρώπης έχει εκπληκτικές λευκές πέτρινες παραλίες και μερικά από τα πιο τυρκουάζ νερά στον κόσμο». Με αυτόν τον τίτλο το διάσημο περιοδικό Travel and Leisure απευθύνθηκε προ 6ημέρου στους αναγνώστες του, προβάλλοντας την μοναδική ομορφιά της Μήλου.

Μοναδικό ακόμη και σε σχέση με τα πιο γνωστά και μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, μια οπτική ουτοπία, μικροσκοπικό όσο ένα pixel στο ραντάρ ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο από τους αναγνώστες του Travel + Leisure.

«Είμαστε υπερήφανοι για την ανάδειξη της Μήλου ως πρώτου νησιού» σημειώνει ο δήμαρχος Μανώλης Μικέλης. Η φιλοξενία είναι χαρακτηριστικό των νησιών των Κυκλάδων, αλλά αυτό συνδυάζεται με τις ιδιαιτερότητες της Μήλου, για να θεωρείται τόσο αγαπητός προορισμός.

Σημειώνεται ότι το περιοδικό προβάλλει εκείνα τα μέρη, που οι αναγνώστες του κρίνουν ως τα καλύτερα. Διενεργούν έρευνα για να σταθμίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες σε όλο τον κόσμο – να μοιραστούν τις απόψεις τους για τα κορυφαία ξενοδοχεία, θέρετρα, πόλεις, νησιά, κρουαζιερόπλοια, ιαματικά λουτρά, αεροπορικές εταιρείες και πολλά άλλα. Τα κορυφαία επιβραβεύονται  από τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, όπως συνέβη και το 2021. Την Μήλο ανέδειξαν ως το ωραιότερο νησί το 95,5% από περίπου 35 εκατομμύρια αναγνώστες και διαδικτυακούς χρήστες του περιοδικού.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του περιοδικού: https://www.travelandleisure.com/trip-ideas/island-vacations/best-european-island-milos-worlds-best

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΕυμορφία Δημητρακοπούλου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *