ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπέγραψε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο Κυριακίδης

 

Ο πολύπειρος γκολκίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Γ’ Εθνικής και αναμένεται να τη βοηθήσει με την πλούσια εμπειρία του.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας κατόρθωσε να ενισχυθεί σημαντικά στην θέση του τερματοφύλακα με τον 35χρονο Καβαλιώτη γκολκίπερ ο οποίος το 2004 είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ενώ είχε φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο το Νοέμβριο του 2016.

Επίσης, ο Κυριακίδης είχε διατελέσει βασικό στέλεχος στον Παναιτωλικό, την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό, ενώ είχε πέρασμα και από την Κύπρο με την ομάδα της Καρμιώτισσας. Πέρυσι,  αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κοζάνης, όπου είχε καταλυτική παρουσία στα περισσότερα ματς και τη βοήθησε όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 2ο Όμιλο.

Το άρθρο Υπέγραψε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο Κυριακίδης εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *