Image default
MEDIA

Άπιστος: Θα καταφέρει να μάθει την αλήθεια ο Αράς;

Άπιστος: Ο Αράς κινεί γη και ουρανό για την αλήθεια

Ο Αράς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Άπιστος, αλλά ο Χαλούκ φαίνεται να θέλει να του σταθεί εμπόδιο. Τι θα δούμε απόψε στις οθόνες μας;

Άπιστος: Ο Αράς κινεί γη και ουρανό για την αλήθεια

Για πόσο εκείνος θα μπορεί να μένει ανεπηρέαστος;… Ο Αράς αρχίζει να φοβάται ότι η σχέση του με την Ασιγιά ποτέ δεν θα μπορέσει να πλησιάσει αυτό που είχε με τον σύζυγό της. Άραγε αυτό που τους ενώνει είναι μόνο το παιδί τους; Η Ντερίν κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της ζήλιας του για να τον πάρει με το μέρος της.

Εν τω μεταξύ, ο κύριος Χαλούκ κάνει ό,τι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό του, όμως ο Βολκάν χάρη στον κατάσκοπο του βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω του. Η Ασιγιά ανακαλύπτει επιτέλους ποιο είναι το κόλπο που χρησιμοποιεί ο Βολκάν για να “διαβάζει” τη σκέψη της, να προβλέπει τις κινήσεις της και να “μαντεύει” τις επιθυμίες του Αλί. Τι θα κάνει με αυτή την νέα τρομακτική πληροφορία; Τέλος, η Ντερίν προσπαθεί να βρει σύμμαχο στο πρόσωπο του Αράς, απόψε στην σειρά, Άπιστος!

Άπιστος: Ο Αράς κινεί γη και ουρανό για την αλήθεια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άπιστος: Θα καταφέρει να μάθει την αλήθεια ο Αράς; appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Ψυχοκόρες: «Είναι δικός μου γιος κι όσο…»

admin

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Τι ρόλο θα παίξει ο γιος της Θεοφανώς;

admin

Σασμός: Ο Αστέρης τυλίγεται στις φλόγες – «Βοήθεια»

admin