Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Άφησε τις πίστες, έφτιαξε φάρμα με γαϊδουράκια, έγινε φιλόλογος: Η Στέλλα Γεωργιάδου σήμερα είναι μια άλλη γυναίκα

Η Στέλλα Γεωργιάδου έχει «γυρίσει» σελίδα στη ζωή της και πλέον τα τελευταία χρόνια δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Katerina», αποκάλυψε πως πλέον έχει αποκτήσει μία φάρμα μαζί με τον σύζυγό της από το 2014.

«Έχουμε 200 γαϊδουρακια κιαι είναι μια από τις μεγαλύτερες φάρμες στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα», ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να πάρει το πτυχίο Φιλολογίας.

Ερωτηθείσα για το εάν έκλεισε ο κύκλος του τραγουδιού για εκείνη, η Στέλλα Γεωργιάδου απάντησε: «Το τραγούδια πάντα θα υπάρχει στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει δισκογραφικά. Κατα τ’ άλλα τραγουδάω, έχω τον δικό μου χώρο και κάνω κάποιες εμφανίσεις. Αυτό με γεμίζει πάρα πολύ». «Πήρα πρόσφατα και το πτυχίο μου στη Φλιλογία, το χρωστούσα στον εαυτό μου, αλλά και στη μητέρα μου» κατέληξε.

The post Άφησε τις πίστες, έφτιαξε φάρμα με γαϊδουράκια, έγινε φιλόλογος: Η Στέλλα Γεωργιάδου σήμερα είναι μια άλλη γυναίκα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

admin

Ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι ή για το αν έχεις παιδί

admin

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

admin