Image default
ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

(ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) Έκθεση “Μοναδικές γέυσεις απο την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη” – Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση μέχρι και την Κυριακή

Συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και με μεγάλη προσέλευση του κοινού η έκθεση τροφίμων και ποτών με το γενικό τίτλο “Μοναδικές Γεύσεις” απο την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μια έκθεση που φιλοξενείται στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Ο κόσμος αγκάλιασε την έκθεση και όσοι την επισκέφθηκαν έμειναν ενθουσιασμένοι απο τα εκλεκτά προϊόντα της περιοχής αφού είχαν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν απο κοντά και να τα γευτούν.
Ιδιαίτερο ήταν και το ενδιαφέρον πολλών τηλεοπτικών σταθμών που κάλυψαν με ζωντανές συνδέσεις την έκθεση κάνοντας δημόσιο κάλεσμα στο τηλεθεατές να την επισκεφτούν, όπως ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 απο την Αθήνα, απο τη Κρήτη το ΚΡΗΤΗ TV, απο τη Λαμία το Star Κεντρικής Ελλάδας και απο τη Πάτρα το Ionian Channel.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι “στα πλαίσια της εξωστρέφειας, ερχόμαστε στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας για να γνωρίσει ο κόσμος τα προϊόντα της περιοχής και είμαστε ικανοποιημένοι απο την προσέλευση”.

Σχετικές αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε νυχτερινό κέντρο – Αποκλείστηκε η περιοχή

admin

Εξάρχεια: Σκηνικό έντασης με τραυματία αστυνομικό – Εκαψαν ΙΧ

admin

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ενας νεκρός, ένας τραυματίας

admin
Translate »
×