Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μη σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου»

 

Ο 42χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσο της Αργεντινής, αποκάλυψε πως άγνωστοι τον απείλησαν την προηγούμενη Δευτέρα και του ζήτησαν χρήματα για να μη σκοτώσουν εκείνον και την οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εζεκιέλ Γκονζάλες:

«Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν».

Το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε ανέφερε: «Εζεκιέλ, κατάθεσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ».

Ο Γκονζάλες, μάλιστα, ανέφερε πως αυτοί που τον απειλούσαν, του έστελναν μηνύματα από διάφορα τηλέφωνα, χωρίς να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να ξεφύγουν από πιθανή αστυνομοική έρευνα: «Είναι ολοφάνερο ότι δεν το πρόσεχαν». Εν συνεχεία, ο ίδιος τόνισε:«Αμφέβαλα για το τι να κάνω. Είτε να φύγω τη χώρα είτε να πάω στην αστυνομία. Το να τους πληρώσω, όχι».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ιταλία (34η Αγωνιστική): Ντέρμπι για την δεύτερη θέση στο Τορίνο

admin

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μιχαλεντζάκης

admin

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για τη Μασσαλία

admin