ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Έρη Κοκλώνη: Η μητέρα του Νίκου Κοκλώνη έχει άλλα 3 παιδιά, είναι κομψή και στιλάτη και μοιάζουν πολύ

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε όλη την οικογένειά του και ιδιαίτερα στη μητέρα του, Έρη Κοκλώνη.

Η μητέρα του παρουσιαστή του J2US Μεγάλωσε και μένει μόνιμα στον Πειραιά και είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Κοκλώνη, με τον οποίο έχουν τέσσερα παιδιά, εκτός από τον Νίκο Κοκλώνη, τον Άγγελο που είναι μάγειρας, την Ελένη που έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντίνα, η οποία ασχολείται με τα οικιακά.

Ο Νίκος Κοκλώνης για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του

Όπως έχει υπογραμμίσει ο Νίκος Κοκλώνης για την οικογένειά του «μεγάλωσα στην Πειραϊκή, αγαπώ πολύ τον Πειραιά. Είμαστε 4 αδέρφια, έχω δύο αδερφές και έναν αδερφό και εγώ είμαι ο μικρότερος. Ο μεγάλος μου αδερφός με περνάει 14 χρόνια, δεν ασχολούνται με τον χώρο. Οι γονείς μου είναι πλέον συνταξιούχοι και το μόνο που σκέφτονται είναι τι θα μαγειρέψουν. Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό, οπότε όταν ήρθαν τα άσχημα και στη δική μου ζωή, επιβίωσα. Δεν μου έλειπαν τα λεφτά γιατί είχα μάθει να ζω χωρίς αυτά».

Ο λογαριασμός της μητέρας του παρουσιαστή στο Facebook είναι Έρη Κοκλώνη.

Η μητέρα του Νίκου Κοκλώνη

The post Έρη Κοκλώνη: Η μητέρα του Νίκου Κοκλώνη έχει άλλα 3 παιδιά, είναι κομψή και στιλάτη και μοιάζουν πολύ appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Αλκοόλ: Η ποσότητα που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας

admin

Αέρια: τι σημαίνουν για το έντερο και την υγεία μας

admin

Έχετε μεγάλη μύτη; Ίσως φταίει η διατροφή της μητέρας σας

admin