Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφτασαν τον Ζιντάν Εμπαπέ και Γκριεζμάν

 

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε δύο φορές στη νίκη (2:1) των Γάλλων απέναντι στη Δανία και έφτασε τα 31 γκολ με την εθνική του ομάδα, γεγονός που τον τοποθετεί στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τους “μπλε”.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους “τρικολόρ”, ενώ συνεχίζει να ανεβαίνει στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ. Ο 23χρονος… συγκατοικεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν στα 31 τέρματα, τον οποίο “έπιασε” έχοντας 46 λιγότερες συμμετοχές, ενώ έφτασε και τα 7 γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκινήσει πολύ καλά (και) σε αυτό το Μουντιάλ, καθώς πέρα από τα τρία γκολ που έχει πετύχει στα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων της διοργάνωσης κατέχει και ορισμένες πρωτιές. Συγκεκριμένα, “ηγείται” στη λίστα με τα περισσότερα σουτ (13), τα περισσότερα σουτ μέσα από την περιοχή (11), τα “αναμενόμενα” γκολ (2.3), αλλά και για τις περισσότερες επαφές μέσα στην αντίπαλη περιοχή (29).

Ο Αντουάν Γκριεζμάν “σέρβιρε” το δεύτερο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ και έφτασε (και αυτός) τον Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο σε διαφορετική στατιστική κατηγορία. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε την 26η ασίστ του, ακριβώς όσες έχει και ο “Ζιζού”, ενώ χρειάζεται μία για να φτάσει τον Τιερί Ανρί που βρίσκεται στην κορυφή.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Νταμπλ από Μάρκο και Βασιλάκη

admin

Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας ο Σόλσκιερ

admin

Ντούμας: «Τώρα πια, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

admin
Translate »
×