Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλμέιδα: «Οι παίκτες έδειξαν όρεξη, προσωπικότητα και σεβασμό στη φανέλα που φοράνε»

 

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες του στο Βόλο, στη γεγονός ότι δείχνουν να δουλεύουν σαν ομάδα, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την παρουσία και τη στήριξη.

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε δηλώσεις στην «flash interview» και σχολίασε την όρεξη και την προσωπικότητα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στην άνετη επικράτηση με 4:0 επί του ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο Αργεντινός τεχνικός, αναφέρθηκε παράλληλα στη δουλειά που γίνεται και βγαίνει στο γήπεδο, όπου δουλεύουν όλοι σαν ομάδα, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους της ομάδας για τη μαζική στήριξη. Μάλιστα μετά το τέλος της συνέντευξης, κατευθύνθηκε προς την κερκίδα, η οποία τραγουδούσε το όνομά του ρυθμικά.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Πιστεύω ότι η ομάδα έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πριν σκοράρουμε χάσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά αυτό που αξιολογώ είναι η όρεξη που έδειξαν οι παίκτες μου. Έδειξαν προσωπικότητα και σεβασμό στη φανέλα που φοράνε. Ήθελα να δώσω λεπτά σε παίκτες με λιγότερο χρόνιο συμμετοχής και να δείξουμε για μια ακόμη φορά πως δουλεύουμε σαν ομάδα. Η παρουσία του κόσμου είναι κάτι εκπληκτικό. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη που μας παρέχουν όπου κι αν παίζουμε».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με Πασχαλάκη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία

admin

Δευτεραθλητής Ευρώπης ο Ντούσκος (video)

admin

Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στις Μπούρμπου-Αναστασιάδου (video)

admin
Translate »
×