Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αναλογίες μοντέλου, τεράστια ομοιότητα με την αδερφή της: Η 16χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχει αποκτήσει 5 παιδιά μαζί με την σύζυγό του, Μαρία Κακοσαίου. Οι δυο τους μετρούν πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας και κάθε φορά που ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει για εκείνη, στάζει «μέλι».

«Η οικογένειά μου είναι ο πλούτος μου, η Μαρία και τα παιδιά μας, η δύναμή μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής. «Είναι υπέροχο πλάσμα η Μαρία. Δεν έχουμε σταματήσει να χτίζουμε τη σχέση μας στο πέρασμα του χρόνου. Παλεύουμε γι’ αυτήν και ποθούμε ο ένας τον άλλο σαν να γνωριστήκαμε τώρα. Είναι υπέροχο αυτό», είχε προσθέσει μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου είναι τα δύο παιδιά που ακολουθούν την καριέρα του πατέρα τους ενώ η Ελεονώρα, η Παναγιώτα και ο Κωνσταντίνος Κακοσαίος είναι αυτοί που ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως έχουμε δει μέσα από τα social media, η Κατερίνα δεν είναι το μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια που έχει καλή φωνή. Αντίστοιχα καλή και ωραία είναι και η φωνή της Ελεονώρας.

Ελεονώρα Κακοσαίου: Αυτή είναι η κούκλα, 16χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη Ελεονώρα Κακοσαίου μοιάζει αρκετά με τα αδέρφια της φαίνεται όμως πως προτιμά τον αθλητισμό από το τραγούδι.

Η 16χρονη κόρη του γνωστού τραγουδιστή έχει βέβαια πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να κάνει. Ωστόσο, μέχρι τότε, η ίδια φαίνεται πως θα μοιράζεται με τους followers της σύντομα βίντεο όπου τραγουδά μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά και τη μεγάλη της αδερφή, Κατερίνα.

The post Αναλογίες μοντέλου, τεράστια ομοιότητα με την αδερφή της: Η 16χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά εκεί έξω: Λεβέντης αγρότης από την Καστοριά χάρισε 25 τόνους πατάτας σε άπορες οικογένειες

admin

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

admin

Έξαλλοι οι τηλεθεατές: Οριστικό τέλος στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Πρώτο Πάσχα που συμβαίνει αυτό στη χώρα μας

admin
Translate »
×