Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντσελότι: «Για εμένα το Clasico είναι και θα είναι πάντα το πιο σημαντικό ματς»

 

Ο Ιταλός προπονητής, σε δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει της ρεβάνς των ημιτελικών για το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, τόνισε πως αυτά τα παιχνίδια αποτελούν τα πιο σημαντικά για τον ίδιο.

Ο Κάρλο Αντσελότι επισήμανε στις δηλώσεις του πως: «Για εμένα το clasico είναι και θα είναι πάντα το πιο σημαντικό ματς». Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ισπανίας και ο Ιταλός προπονητής δεν κρύφτηκε πίσω από το… δάχτυλό του για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ κοντά στον τελικό, οπότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε σαν τρελοί. Η ιδέα είναι να παίξουμε ένα ολοκληρωμένο ματς, γιατί, αν σκοράρουμε στο πέμπτο λεπτό, αλλά μείνουμε δύο γκολ πίσω, θα είναι άχρηστο» τόνισε ο Αντσελότι, που αντιμετωπίζει έναν… πονοκέφαλο, ειδικά στη μεσαία γραμμή, καθώς θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ των Ορελιέν Τσουαμενί, Εντουάρντο Καμαβινγκά, Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να επιλέξεις. Από πάντα. Η νοοτροπία του ποδοσφαιριστή δεν πρόκειται να αλλάξει, όλοι θέλουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις μια αρχική ενδεκάδα, γιατί προφανώς, υπάρχουν περισσότεροι από έντεκα παίκτες που αξίζουν να είναι σε αυτή».

Εν συνεχεία, είπε: «Ο Τσουαμενί φέρνει πολλά στο αμυντικό πλάνο, στις πάσες, στο πρέσινγκ, αλλά ο Καμαβινγκά έχει σημαντικά προσόντα, είναι δύσκολο να τον πιέσεις. Εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή του, έχει επιστρέψει στο καλύτερο επίπεδό του» διαβεβαίωσε ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος είναι ακόμα αναποφάσιστος. Η ενέργεια, η ένταση, αυτά είναι σημαντικά χαρακτηριστικά σε αυτό το είδος αγώνα, όπως η εμπειρία των παικτών, που έχουν συνηθίσει σε αυτούς τους αγώνες υψηλής έντασης. Η ενέργεια θα είναι μια σημαντική πτυχή του αγώνα, αλλά δεν θα είναι η μόνη» προειδοποίησε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος τόνισε ότι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ «προπονήθηκε σήμερα (Τρίτη) το πρωί, είναι έτοιμος να παίξει».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαρτζώκας: «Άξιζε τη νίκη η Μπαρτσελόνα»

admin

Ο Μίντλετον δεν ήταν αρκετός για τους Μπακς

admin

Πρώτο βήμα για την τετράδα ο Άλιμος

admin