Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απάντησε για τους… 50 τραπεζικούς λογαριασμούς του ο Αντετοκούνμπο

 

Ο Greek Freak, ξεκαθάρισε τις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί δεκάδες λογαριασμούς σε τράπεζες, δίνοντας μια… λογική απάντηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες στο NBA και σίγουρα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι γεμάτοι. Ο ίδιος, απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να διατηρεί δεκάδες και συγκεκριμένα όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος των Μπακς Μαρκ Λασρί, περίπου 50.

Ο Γιάννης απάντησε σχετικά μ’ αυτό, δηλώνοντας πως στα πρώτα χρόνια του στο NBA ανησυχούσε πολύ για τα χρήματά του, γι αυτό και αποφάσισε να τα μοιράσει σε πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο ίδιος ανέφερε: «Δεν είναι ακριβώς έτσι, θα σας πω την ιστορία. Όταν ήρθα στις ΗΠΑ ήμουν 18 ετών, έπρεπε να μάθω τα πάντα μόνος μου, να νοικιάσω σπίτι, να βγάλω δίπλωμα οδήγησης, να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό.
Δεν είχα λεφτά μεγαλώνοντας οπότε τους ρώτησα στην τράπεζα αν τα λεφτά μου είναι ασφαλή. Μου είπαν ότι μέχρι τις 250.000 δολάρια, μου το εγγυούνταν (σ.σ. λόγω του ορίου του Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εγγύησης Καταθέσεων).
Τους είπα ότι είχα πολλά περισσότερα, οπότε άνοιξα λογαριασμούς σε πέντε, έξι, επτά τράπεζες».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποχαιρέτησε με βαριά ήττα ο Απόλλωνας

admin

Ο ΠΑΣ πήρε μαζί του την Κηφισιά στη δεύτερη κατηγορία

admin

Τερίμ: «Δεν θα τα παρατήσουμε, θα το κυνηγήσουμε ως το τέλος»

admin
Translate »
×