Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αταμάν: «Ίσως μια μέρα ο Μπαρτζώκας έρθει στην Εφές κι εγώ στον Ολυμπιακό»

 

Ο Τούρκος κόουτς μίλησε για το ενδιαφέρον που είχαν εκφράσει οι “ερυθρόλευκοι” παλαιότερα, ενώ έπλεξε το… εγκώμιο του Έλληνα τεχνικού των Πειραιωτών.

Ο Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που είχε εκφράσει ο Ολυμπιακός παλαιότερα, στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και στο ενδεχόμενο ανταλλαγής πάγκων μεταξύ τους.

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν έγινε κάτι επίσημο. Μονό κάποιες κουβέντες με τον πρώην general manager του Ολυμπιακού, ο οποίος τώρα είναι στο Μιλάνο. Τρέφω τεράστιο σεβασμό στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, πάντα περνάω καλά όταν αντιμετωπίζω τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχα στα χέρια μου επίσημη πρόταση από την ομάδα. Αν είχα, είμαι σίγουρος ότι θα την εξέταζα».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, τον κόουτς Μπαρτζώκα. Είναι απίθανος, η ομάδα του παίζει το καλύτερο μπάσκετ φέτος στη EuroLeague και ελπίζω να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για πολλά χρόνια».

Ενώ πρόσθεσε: «Ίσως αργότερα, δεν μπορώ να το ξέρω, αυτή είναι η επαγγελματική μας ζωή. Ίσως μία ημέρα ο Μπαρτζώκας να έρθει στην Εφές και εγώ να πάω στον Ολυμπιακό, ποιος ξέρει».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δύο αργυρά μετάλλια για Μιχαλεντζάκη και Σταματοπούλου στη Μαδέιρα

admin

Το επικό τρολάρισμα του Μπάτλερ σε Σέλτικς και Μπράουν

admin

All Star Γαλανόλευκα Αστέρια: Η Λάρισα έπαιξε μπάσκετ

admin