ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτό είναι το μυστικό της: Η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει με παλιές της συμμαθήτριες και δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το μυστικό που τη διατηρεί αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια αποκάλυψε η Άντζελα Γκερέκου και δεν είναι άλλο από τις συμμαθήτριές της.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και η σειρά «Η Γη της Ελιάς», η ηθοποιός εκμεταλλεύεται τον ελεύθερό της χρόνο για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Βρέθηκε λοιπόν στην Κέρκυρα και συνάντησε τις φίλες της από το παρελθόν. Όπως αποκάλυψε μέσω των social media, πρόκειται για τις συμμαθήτριές της από την εποχή που πήγαινε ακόμα σχολείο, τη Σίσσυ και τη Νατάσσα.

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο οι τρεις τους ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό και τόνισε πως για εκείνη «αυτό είναι το μυστικό της νεότητας».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Πως να διατηρήστε νέες και με καλή διάθεση; Ένα από τα μυστικά είναι να βρίσκεστε με αγαπημένες συμμαθήτριές κ να νιώθετε σαν 15χρονα!!! Εδώ με την Σισσυ κ την Νατασσα!!!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Άντζελα Γκερέκου

The post Αυτό είναι το μυστικό της: Η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει με παλιές της συμμαθήτριες και δείχνει 10 χρόνια νεότερη appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

admin

Τα 5 κορυφαία πράγματα που συνιστούν οι καρδιολόγοι να κάνετε το Πάσχα

admin

Δείτε πως πρέπει να αυξήσετε τη φερριτίνη στο αίμα σας

admin