Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βέσελι: «Ήρθα στη Βαρκελώνη για να κερδίσω την Euroleague»

 

Μιλώντας στην εφημερίδα “As”, ο 32χρονος Τσέχος σέντερ χαρακτήρισε “πρόκληση το Copa del Rey”, αλλά η κορυφή της Ευρώπης δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλα έτοιμα για το Final Eight του ισπανικού Κυπέλλου πάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου στη Μπανταλόνα, και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σοβαρό ενδεχόμενο ενός… πρόωρου τελικού ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Σαββάτου (18/02). Βασική προϋπόθεση βέβαια να περάσουν και οι δύο τα εμπόδια των Ουνικάχα Μάλαγα και Βαλένθια αντίστοιχα.

Μιλώντας στην εφημερίδα “As”, ο Γιαν Βέσελι χαρακτήρισε “πρόκληση το Copa del Rey”, με δεδομένο ότι φιλοξενείται και σε καταλανική πόλη, ενώ αναγνώρισε ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ταβάρες, σε περίπτωση ενός “clasico” στον ημιτελικό: «Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι πολύ δυνατός, αλλά από την πλευρά μου είμαι προετοιμασμένος. Θέλουμε το Κύπελλο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Όταν η συζήτηση έφτασε στην Euroleague, ο 32χρονος Τσέχος σέντερ δεν έκρυψε ότι αποτελεί τον βασικό του στόχο: «Επειδή το έχω ζήσει με τη Φενέρμπαχτσε, είναι ένα συναίσθημα που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Γι’ αυτό ήρθα στη Βαρκελώνη! Για να κατακτήσω τη EuroLeague με ένα τεράστιο brand name, όπως η Μπαρτσελόνα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το μήνυμα των κοριτσιών του ποδοσφαίρου για τη βία σε βάρος των γυναικών

admin

Με… περίπατο η Μαρία Σάκκαρη στις «16» της Μαδρίτης

admin

Τα Γαλλικά ΜΜΕ για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

admin