Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βεζένκοβ: «Είχα αρκετή αυτοπεποίθηση λόγω της δουλειάς που έκανα με τον Ολυμπιακό»

 

Ο 27χρονος φόργουορντ στάθηκε στην επίδραση που έχει στο παιχνίδι του η δουλειά που έχει πραγματοποιήσει στους “ερυθρόλευκους”, τονίζοντας πως αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στη FIBA, ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την αυτοπεποίθηση που έχει προσθέσει στο παιχνίδι του η δουλειά που έκανε με τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα τελευταία δύο χρόνια είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, λόγω της δουλειάς που έκανα το καλοκαίρι με τους προπονητές μου από τον Ολυμπιακό, ειδικά τον Μάικ Καλαβρό. Αυτό μου επέτρεψε να γίνω ένας καλύτερος παίκτης και να διευρύνω το παιχνίδι μου. Δουλέψαμε στο footwork μου αρκετά. Ο κόουτς είδε ότι είμαι καλός σε αυτό και δουλέψαμε αρκετά. Μετά για να παίξεις καλά χρειάζεται και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».

Για τον ανταγωνισμό που έχει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Ευρωμπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είπε: «Δεν δίνω μεγάλη σημασία, είναι καλό αν έρθει αλλά με ενδιαφέρει η ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους ανέφερε: «Θέλω να εξελιχθώ περισσότερο, να είμαι υγιής και να γίνομαι καλύτερος χρόνο με τον χρόνο. Προφανώς η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη, γιατί κάθε ομάδα με γνωρίζει πια».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τζοέλ Εμπίντ αποκάλυψε πως πάσχει από πάρεση Bell

admin

Παραμένει στην Κηφισιά μέχρι το 2026 ο Χριστοφιδέλης

admin

Την τελευταία στιγμή η απόφαση για Πετρούσεφ

admin