Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γερμανία (27η αγωνιστική): Η απόλυτη μάχη στην κορυφή!

 

Το γερμανικό πρωτάθλημα είναι έτοιμο να ανοίξει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής, καθώς το πρόγραμμα του Σαββάτου (8/4) περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις και οι δύο εξ αυτών βρίσκονται στο επίκεντρο.

Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν λυγίζουν στο μεταξύ τους… μπράντεφερ και δείχνουν πως θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους. Το Σάββατο (8/4), οι δύο ομάδες έχουν δύσκολες αναμετρήσεις και καλούνται να παραμείνουν στο… κόλπο για την κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί καλούνται να αντιμετωπίσουν ξανά τη Φράιμπουργκ (16:30), μετά τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, μετά το 4:2 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να παραμείνει τουλάχιστον στο +2 από τον… μνηστήρα της. Την ίδια ώρα, οι Βεστφαλοί φιλοξενούν την Ουνιόν, θέλοντας να βγάλουν αντίδραση τόσο για την ήττα από την Μπάγερν, όσο και για τον αποκλεισμό από τη Λειψία στο Κύπελλο. Η Ντόρτμουντ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή και κινδυνεύει από την ομάδα του Βερολίνου, η οποία ακολουθεί στην τρίτη θέση με 51 βαθμούς (δύο λιγότερους από την Ντόρτμουντ).//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Απριλίου

16:30 Άουγκσμπουργκ – Κολωνία
16:30 Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης
16:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου
16:30 Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου
19:30 Χέρτα Βερολίνου – Λειψία

Κυριακή 9 Απριλίου

16:30 Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ 
18:30 Μπόχουμ – Στουτγκάρδη
20:30 Χόφενχαϊμ – Σάλκε

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πάσχα με Formula 1 σε ANT1+ και ANT1

admin

Και επίσημα αποχώρηση Adrian Newey από Red Bull

admin

Αποθεώθηκε ο θρυλικός Ναδάλ στη Μαδρίτη – Ετοιμάζεται για το «αντίο» του

admin
Translate »