Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γιάννης Βούρος: «Για την αναπηρία του γιου μου ήταν από τα πρώτα πράγματα που είπαμε ανοιχτά – Έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση»

Ο Γιάννης Βούρος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την γυναίκα της ζωής του, για τη σχέση του με τα παιδιά του και για τις ακραίες αντιδράσεις θαυμασμού που λάμβανε όταν ασχολούνταν με την υποκριτική.

«Ποτέ δεν μπήκαμε στη λογική της αντιπαράθεσης και της μείωσης του άλλου με τις πρώην συζύγους μου. Είναι καλές. Για το θέμα της αναπηρίας του Στέφανου, ήταν από τα πρώτα πράγματα που είπαμε και νομίζω ότι αυτό παίζει ακόμα κι έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Με την Μαρία Λουίζα συνεχίσαμε κι οι δύο μια σχέση ψυχής κι όχι μια βιολογική σχέση. Νομίζω ότι αυτό είναι πιο ισχυρό» πρόσθεσε ο Γιάννης Βούρος.

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το s∈x symbol. Το μυαλό μου ήταν πως θα με κρίνει ο κόσμος μέσα από την υποκριτική. Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ αλλά το καταλάβαινα. Αν ένα κορίτσι είχε στάμπα τη φάτσα μου στο μπλουζάκι του, το προσπερνούσα. Βεβαίως κι υπήρχαν ακραίες εκφράσεις θαυμασμού. Είναι πρωινή εκπομπή και δεν θα παιχτούν» είπε ο Γιάννης Βούρος.

zappit.gr

The post Γιάννης Βούρος: «Για την αναπηρία του γιου μου ήταν από τα πρώτα πράγματα που είπαμε ανοιχτά – Έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

admin

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

admin

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της και πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

admin