Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιοβάνοβιτς: «Δεχθήκαμε ένα σπάνιο γκολ, από το χέρι του… διαιτητή»

 

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε εν μέρει ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και τη φάση του γκολ της “Ένωσης”.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 1:0 στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο τρόπο που μπήκε το τέρμα της “Ένωσης”, μετά από ελεύθερο του διαιτητή, ενώ φάνηκε ευχαριστημένος για την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά τόνισε:

Για το αν κρίθηκε στις λεπτομέρειες: «Σίγουρα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κινδυνεύαμε, δεν αισθανθήκαμε πίεση. Μας έλειπε λίγο καλύτερη τελική πάσα στις φάσεις που θα μπορούσαμε να είμαστε πιο απειλητικοί. Δεχθήκαμε ένα γκολ που σπάνια μπαίνει. Από το χέρι του διαιτητή σε δύο φάσεις, από την στιγμή που είχαμε διακοπή εξαιτίας του τραυματισμού του παίκτη. Είναι σπάνιο γκολ. Είναι λίγο αδικαιολόγητο».

Για τον διαιτητή και αν του εξέφρασε το παράπονό του: «Δεν έχει καμία σχέση. Η ΑΕΚ κέρδισε, προχωράμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για να φτάνουμε στον τελικό στόχο».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πάσχα με Formula 1 σε ANT1+ και ANT1

admin

Και επίσημα αποχώρηση Adrian Newey από Red Bull

admin

Αποθεώθηκε ο θρυλικός Ναδάλ στη Μαδρίτη – Ετοιμάζεται για το «αντίο» του

admin
Translate »