Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκουαρδιόλα: «Θέλω να το ζήσω ξανά, ο Τζόρνταν πήρε 6 τίτλους ΝΒΑ αλλά σε 16 χρόνια»

 

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί απεγνωσμένα την κατάκτηση του Champions League και ο Ισπανός προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει την εν λόγω επιθυμία και χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τον θρύλο του NBA.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν ρωτήθηκε πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει τον τίτλο του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, απάντησε μονολεκτικά «πολύ» και συνέχισε: «Θέλουμε να προσπαθήσουμε. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ απέναντι σε μια ελίτ ομάδα στη Μπάγερν Μονάχου. Δεν θα το θεωρήσουμε δεδομένο. Πρέπει να παίξουμε δύο παιχνίδια ξεκινώντας από αύριο».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Το ερώτημα γίνεται κάθε σεζόν. Προσπαθούμε κάθε σεζόν. Οι ομάδες που αντιμετωπίζεις είναι επίσης καλές και θέλουν να κερδίσουν επίσης. Το όνειρό μου είναι να το ζήσω ξανά. Θέλουμε να προσπαθήσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε να κερδίσουμε. Ο Μάικλ Τζόρνταν κέρδισε έξι τίτλους ΝΒΑ, πόσα χρόνια έπαιξε; 16».

Ερωτηθείς για τον τελικό του 2021, απάντησε: «Ο τελικός του 2021 ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι, αλλά το ξεχνάμε και προσπαθούμε ξανά. Μερικές φορές κερδίζεις όταν το αξίζεις, μερικές φορές χάνεις. Δεν ζω στο παρελθόν. Είναι μέρος του παιχνιδιού».

Τέλος, ο Γκουαρδιόλα επισήμανε για την Μπάγερν Μονάχου πως: «Προσπαθώ να καταλάβω την ποιότητα που έχουν σε όλα τα τμήματα. Θα ήταν δύσκολο με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και επίσης θα είναι δύσκολο απέναντι στον Τούχελ. Δεν δίνω τόση σημασία, περισσότερη προσοχή δίνω στο τι κάνω με την ομάδα μου. Ο Τούχελ είναι ένας δημιουργικός προπονητής. Έχουν καλή συγκέντρωση, καλές επαφές μεταξύ παικτών με καλούς δρομείς που επιτίθενται στους χώρους».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μανωλόπουλος: «Μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην Ρουμανία» (video)

admin

Νταμπλ από Μάρκο και Βασιλάκη

admin

Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας ο Σόλσκιερ

admin
Translate »
×