Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκούμας: «Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδου θα κινηθούμε για 8 βασικούς παίκτες»

 

Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ σχολίασε την ήττα από τα Χανιά, το ελλειπές ρόστερ, που έχει στα χέρια του, με μόλις 13-14 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, ενώ σχολίασε και τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει Ιανουαρίου.

Ο ΠΑΟ Ρουφ ηττήθηκε με το βαρύ 4:0 στα Χανιά από τη τοπική ομάδα, με τον Γιάννη Γκούμα να στέκεται στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, που τους χαρακτήρισε ομάδα Super League, ενώ σχολίασε και τις ελλείψεις του ρόστερ της ομάδας του, προαναγγέλοντας 8 μεταγραφές βασικών παικτών τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Εύχομαι στα Χανιά να υλοποιήσουν τους στόχους τους όπου πάντα είναι να πρωταγωνιστούν, έχοντας ως στόχο την άνοδο. Τη φετινή χρονιά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να το πετύχουν, αλλά νομίζω ότι θα βάλουν τις βάσεις ώστε του χρόνου να διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League 1 γιατί τα Χανιά αξίζει να είναι στην Super League, εκεί είναι η κατηγορία που πρέπει να παίζει αυτή η ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γκούμας».

Για τον ΠΑΟ Ρουφ σχολίασε:

«Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η ήττα μας ήταν φυσιολογική. Ηρθαμε στα Χανιά με ένα ρόστερ 13-14 παικτών. Η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, υπάρχουν πολλές ελλείψεις στο ρόστερ. Εγώ ήρθα στην ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ τώρα που αρχίζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για να πάρουμε 8 βασικούς παίκτες για να παλέψουμε για τη σωτηρία μας.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και με την ενίσχυση που θα έχει η ομάδα θα δώσουμε τη μάχη μας για να σωθούμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά οι ελλείψεις που έχουμε, είναι τεράστιες. Πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εχουμε μιλήσει με τη διοίκηση και είμαστε ήδη σε αναζήτηση παικτών για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να παλέψουμε για τη σωτηρία μας.

Εγώ το πιστεύω ότι αν ενισχυθούμε, θα σωθούμε γιατί έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και θεωρώ ότι η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα με τους παίκτες που θα έρθουν να πανηγυρίσει την παραμονή».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πρωτιά και ημιτελικός για το διπλό των ανδρών

admin

Νέος πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ο Πέδρο Ρότσα

admin

Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

admin