Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκριγκόνις: «Θα είμαι ένας μαχητής στο γήπεδο»

 

Στην Αθήνα έφτασε σήμερα (16/9) το πρωί 28χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Μάριους Γκριγκόνις “πάτησε” Ελλάδα, φτάνοντας το πρωί της Παρασκευής (16/9) στο “Ελ. Βενιζέλος” και είναι πλέον έτοιμος να ενσωματωθεί κανονικά στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του στο Ευρωμπάσκετ 2022 και πλέον γυρίζει σελίδα στην καριέρα του, φορώντας το “τριφύλλι” στο στήθος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την υπόλοιπη ομάδα. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Θα κάνω ότι έκανα και πάντα. Θα δίνω ενέργεια και θα είμαι ένας μαχητής στο γήπεδο. Δε μου αρέσει να μιλάω για εμένα, αλλά μπορώ να εγγυηθώ το πάθος και τη μαχητικότητα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γκριγκόνις και σε ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμος είπε: «Κάθε ομάδα είναι διαφορετικά. Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Μπορεί να πάρει μια εβδομάδα, ένα μήνα. Πρώτα όμως θέλει να γνωρίσω τα υπόλοιπα παιδιά, τον σύλλογο και όλα τα υπόλοιπα και μετά θα μπορούμε να πούμε πως έχω ενσωματωθεί στην ομάδα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin

Νυχτερινή συνάντηση Σπανούλη με φίλους του Περιστερίου

admin
Translate »
×