Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γουίλιαμς: «Τεράστια νίκη. Κοιμήθηκα σε μεταλλικό παγκάκι»

 

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από τη βραδιά της… ταλαιπωρίας του στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, μετά το διπλό της ομάδας του επί των “ερυθρόλευκων”.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής με 77-75 από τη Σερβία κόντρα στον Ερυρθό Αστέρα, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπου έδειξε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς πρόσθεσε το δικό του λιθαράκι στη σημαντική νίκη των “πρασίνων”, έχοντας 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Αμερικανός, που ήταν αμφίβολος όλη την εβδομάδα για την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, πέρασε όλη τη νύχτα πριν τον αγώνα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, λόγω ενός μπερδέματος με το διαβατήριό του, το οποίο λύθηκε το πρωί της αναμέτρησης.

Μετά τη νίκη επί του Ερυθρό Αστέρα, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τη βραδιά που πέρασε στο αεροδρόμιο, ξαπλωμένος στα μεταλλικά παγκάκια αναμονής.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι. Ήταν μια ομαδική νίκη. Θα σας πω τι έγινε χθες το βράδυ. Προσγειωθήκαμε στις 4 το απόγευμα και υπήρχε πρόβλημα με το διαβατήριό μου. Έμεινα στο αεροδρόμιο έως τις 6.30 τα ξημερώματα. Με μία ώρα ύπνου. Κοιμήθηκα σε ένα μεταλλικό παγκάκι. Αν μπορείτε να το πείτε ύπνο αυτό το πράγμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που μου έστελναν μηνύματα και με έπαιρναν τηλέφωνο να δουν αν είμαι καλά. Μεγάλη βραδιά και μεγάλη μέρα. Όμως όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο…».

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ισπανία (33η αγωνιστική): Με το μυαλό στην Μπάγερν

admin

Ανανέωσε με Πόρτο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο

admin

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το Περιστέρι

admin