Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δημάτος για Μάνταλο: «Δεν σε κάνει αρχηγό το περιβραχιόνιο»

 

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε σε δηλώσεις για τον τέως αρχηγό των “κιτρινόμαυρων” τονίζοντας πως θέλει μεγάλο θάρρος για να αφήσει την αρχηγεία και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση… ήττα.

Ο Πέτρος Μάνταλος άφησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά από πολλά χρόνια στην “Ένωση” και ο Ανδρέας Δημάτος με ένα μακροσκελές κείμενο σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ύψωσε “ασπίδα” προστασίας στον 30χρονο μέσο. Τόνισε μάλιστα ότι «Δεν σε κάνει αρχηγό το περιβραχιόνιο. Αλλά η εκτίμηση όσων σε έχουν πραγματικά γνωρίσει και πραγματικά εκτιμήσει». Ανέφερε επίσης ότι ο 30χρονος μέσος είναι φέτος η καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ.

Εκτός των άλλων ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, ότι θεωρεί πολύ θαρραλέα την κίνηση του Μάνταλου να μείνει εκτός των αρχηγών στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως είχε και προσωπική συνομιλία με τον 30χρονο μέσο, στην οποία του εξομολογήθηκε την προσωπική του κατάσταση. Επίσης τόνισε ότι 30 χρόνια δεν έχει συναντήσει τόσο “γνήσιο” παιδί όσο τον Μάνταλο, βάζοντας τον πάνω και από μεγάλους αστέρες που έχουν περάσει από τους “κιτρινόμαυρους” ανά διαστήματα.

Δείτε την ανάρτηση και όσα είπε ο Ανδρέας Δημάτος: 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ρέντη: Από το Σάββατο οι απολογίες των 67 συλληφθέντων – Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά των «αρχηγών»

admin

Ανοίγει ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού

admin

Αγγλία (29η αγωνιστική – εξ’ αναβολής): Τα βλέμματα στο Λίβερπουλ

admin