Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολα προλαβαίνει την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ο Μάγκνουσον

 

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται να βρίσκεται εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον “δικέφαλο”. Παραμένει απών λόγω ίωσης ο Κλεϊνχέισλερ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα με 3:0 από τον ΠΑΟΚ στη “Λεωφόρο” για την 19η αγωνιστική της Super League και στρέφει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια ανατροπής του εις βάρος του 2:0 στο Κύπελλο Ελλάδας και πάλι με αντίπαλο τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να πονοκεφαλιάζει για την θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς είδε σήμερα τον Χόρντουρ Μάγκουσον να συνεχίζει την θεραπεία του και ουσιαστικά να μενει εκτός πλάνων για την ρεβάνς. Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Προπόνηση σε δύο γκρουπ έγινε το πρωί της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Κλεϊνχέισλερ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (ξανα)γράφει ιστορία!

admin

Η Μάρτα αποχωρεί από τη διεθνή σκηνή στο τέλος της χρονιάς

admin

Στο επίκεντρο της 5ης Συνόδου της Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης Saint Denis η εφαρμογή των μέτρων για την οπαδική βία

admin