ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Εγώ το έκανα…»: Τpαγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 46χρονου εργολάβου – Τον στραγγάλισε ξενοδόχος

Σοκαρισμένη παραμένει η Ρόδος με την αποκάλυψη εγκλήματος και την ομολογία του ξενοδόχου για τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου.

Ο άτυχος εργολάβος οικοδομών που αγνοούνταν έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, για να μην εισπράξει όπως φαίνεται χρήματα που του χρωστούσαν.

Ρόδος: Από στραγγαλισμό επήλθε ο θάνατος του άτυχου 46χρονου

Συγκεκριμένα δράστες όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ήταν ένας πατέρας και ο γιος του, που τον βοήθησε τόσο στην εξόντωση του άτυχου άντρα, όσο και στην απόκρυψη της σορού του. Ένας 53χρονος ξενοδόχος και ο 20χρονος γιος του, στραγγάλισαν με σχοινί τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια έθαψαν πρόχειρα τη σορό του, κάτω από πέτρες, για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Ο ξενοδόχος ομολόγησε τη δολοφονία του εργολάβου και αποκάλυψε τα πάντα. Σε βάρος των δύο Ελλήνων δραστών, ηλικίας 20 και 53 ετών σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Στις 28 Αυγούστου, όπως αναφέρει η rodiaki.gr ο 46χρονος πήγε σε συνάντηση με τους δράστες όπου διαπληκτίστηκαν και τον σκότωσαν. Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σωρό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα. Η σορός βρέθηκε, περισυνελέγη και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ρόδος: Πώς οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο ότι η κατάθεση που έδωσε ένας στρατιωτικός που είδε το αυτοκίνητο του θύματος με επιβαίνοντα σε αυτό τον ίδιο και ακόμη δύο άτομα στο σημείο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2022 ήταν η πλέον αξιόπιστη.

Ενώ η εξαφάνισή του τοποθετήθηκε το βράδυ της Κυριακής από τους οικείους του, σερβιτόρος σε εστιατόριο του Φαληρακίου κατέθεσε ότι συνέφαγε μαζί με δύο ομοεθνείς του και ένα παιδί ηλικίας 10 ετών περίπου στο κατάστημα το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο σερβιτόρος σε νεότερη κατάθεση του υποστήριξε ότι μπορεί να κάνει λάθος και να ευρίσκοντο στο εστιατόριο την Κυριακή ή το Σάββατο.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 46χρονος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα από διάφορους επιχειρηματίες και το γεγονός ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές πως δεν ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει, ενίσχυσε τις ενδείξεις ότι πράγματι εξαφανίστηκε από το βράδυ της Κυριακής.

The post «Εγώ το έκανα…»: Τpαγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 46χρονου εργολάβου – Τον στραγγάλισε ξενοδόχος appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά εκεί έξω: Λεβέντης αγρότης από την Καστοριά χάρισε 25 τόνους πατάτας σε άπορες οικογένειες

admin

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

admin

Έξαλλοι οι τηλεθεατές: Οριστικό τέλος στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Πρώτο Πάσχα που συμβαίνει αυτό στη χώρα μας

admin
Translate »
×