Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημο: Πρώτος στόχος της Βραζιλίας ο Αντσελότι

 

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της “σελεσάο”, σε δηλώσεις του, επιβεβαίωσε τα έως τώρα διεθνή σενάρια, τονίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί τον πρώτο στόχο του για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά ο Εντνάλντο Ροντρίγκες ανέφερε στο “Reuters”:

«Ο Αντσελότι συγκεντρώνει τον απόλυτο σεβασμό στις τάξεις όλων των παικτών. Όχι μόνο του Ρονάλντο ή του Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά όλων των παικτών που έπαιξαν υπό τις οδηγίες του.Εκτιμώ πολύ την ειλικρίνεια του, τον τρόπο που εργάζεται, αλλά και την διάρκεια του. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να συστηθεί. Είναι αναμφίβολα ένας κορυφαίος προπονητής, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες και ελπίζουμε ότι μπορεί να έχει ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Δεν είναι μόνο η κορυφαία επιλογή σε ότι αφορά τους παίκτες, αλλά και είναι κοινά αποδεκτός από τον κόσμο. Όποιον κι αν ρωτήσεις στην Βραζιλία, σε όποιο γήπεδο και αν πας, το όνομα του Αντσελότι είναι το πρώτο που ακούς για τον ιδανικότερο για τον πάγκο της Εθνικής. Ας έχουμε πίστη στον Θεό, ας περιμένουμε την ευκαιρία μας και θα δούμε τι θα γίνει».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μανωλόπουλος: «Μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην Ρουμανία» (video)

admin

Νταμπλ από Μάρκο και Βασιλάκη

admin

Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας ο Σόλσκιερ

admin
Translate »
×