Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επική τριάρα στην Ντόρτμουντ και… εκδίκηση Ρόζε

 

Στο ντεμπούτο του 45χρονου προπονητή στον πάγκο της Λειψία, οι “κόκκινοι ταύροι” συνέτριψαν τους Βεστφαλούς επικρατώντας με 3-0 στην “Ρεντ Μπουλ Αρίνα”.

Ο αγώνας

Το ξεκίνημα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Σζομποσζλάι, ο Όρμπαν νίκησε τους πάντες στον αέρα και άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά. Στο 34′ ο Βέρνερ σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 πλασάροντας άστοχα σε τετ α τετ. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Σζομποσζλάι έπιασε ένα φανταστικό σουτ από μακριά και νίκησε τον Μέιερ διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 85ο λεπτό του αγώνα ο Αμαντού Χαϊντάρα “τελείωσε” το ματς γράφοντας το τελικό 3-0, μετά από ασίστ του Τίμο Βέρνερ. Οι “κόκκινοι ταύροι” επισφράγισαν την κυριαρχία τους με αυτόν τον τρόπο και ξεκίνησαν την… αντεπίθεση στη Bundesliga.

ΓΚΟΛ: 6′ Ορμπάν, 45′ Σζομποσζλάι,

Κίτρινες: 75′ Λάιμερ, 89′ Ράουμ – 59′ Μενιέ

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Γκουλάστσι, Σιμάκαν (68′ Χένρικς), Ορμπάν, Ντιαλό (77′ Γκβάρντιολ), Ράουμ, Σχλάγκερ, Λάιμερ, Σζομποσζλάι (86′ Κάμπλ), Φόρσμπεργκ (84′ Χαϊντάρα), Ενκουνκού, Βέρνερ (86′ Σίλβα)

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Μέιερ, Μενιέ, Σίλε, Σχλότερμπεκ, Γκερέιρο, Μπραντ (59′ Μουκοκό), Ρόις, Οζκάν (70′ Νζινμάχ), Μπέλινγκχαμ, Βολφ (59′ Ρέινα), Μοντέστ (87′ Τσαν).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Νιούι

admin

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι συμφώνησε με τη Χέρενφεν

admin

Δύο αργυρά μετάλλια για Μιχαλεντζάκη και Σταματοπούλου στη Μαδέιρα

admin