Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ετέμπο: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις»

 

Ο Νιγηριανός χαφ, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης του Άρη, το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και το ματς κόντρα στον Αστέρα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι το ήθελαν περισσότερο και έπαιξαν καλύτερα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε εμείς καλύτερα χωρίς όμως να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς και όχι ότι χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου για να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη:

«Είμαι στην ομάδα εδώ και δύο μήνες και βλέπω ότι ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις από την ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πιέζουμε τον εαυτό μας για καλύτερα αποτελέσματα. Ο κάθε ένας από μας να είναι συγκεντρωμένος στο στόχο μας, γιατί έχουμε και δύο παιχνίδια απανωτά, μέσα σε διάστημα τριών-τεσσάρων ημερών. Για μένα σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί, ενωμένοι, ως σύνολο».

Για το ότι είναι σταθερά στη μεσαία γραμμή της ομάδας και για το ότι προστέθηκε και ο Νταρίντα:

«Είμαι άνετος με όποιον παίκτη, παίζει δίπλα μου, γιατί ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι δουλειά μόνο ενός ποδοσφαιριστή. Με οποιοδήποτε σχηματισμό, αλλά και με οποιαδήποτε απόφαση του προπονητή».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τους τρεις βαθμούς, όχι μόνο σε αυτό, αλλά σε όλους τους αγώνες. Δεν έχει σημασία μόνο ο αντίπαλος, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και γιατί προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε τη νίκη για την ψυχολογία και για τους τρεις βαθμούς».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Νιώθω άνετα, σε προσωπικό επίπεδο αυτό με ενδιαφέρει για να μπορώ να εξελιχθώ. Αυτή είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ, δεν μπορώ να πω ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι καλό. Σε σύγκριση με την Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχουμε την ίδια ανταγωνιστικότητα, αλλά υπάρχει η ίδια ένταση».

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin

Νυχτερινή συνάντηση Σπανούλη με φίλους του Περιστερίου

admin
Translate »
×